Leveringsvoorwaarden

Bestellingen op werkdagen voor 12.00 p.m. geplaatst worden binnen 48 uur in Amsterdam en Amstelveen afgeleverd door onze eigen bezorgservice.

Op zon-en feestdagen worden de bestellingen zo spoedig mogelijk of in overleg geleverd. 

U kunt uw bestelling verwachten op de door u aangeven dag op het bestelformulier. 
Mits de door u bestelde dranken in voorraad zijn. Mocht dit onverhoopt niet in voorraad te zijn dan nemen wij per mail of telefonisch contact met u op.

Boven een bestelling van € 300.00 worden er geen leveringskosten in Nederland gerekend.
De dranken worden voor risico van Drankenspeciaalzaak Ton Overmars verzekerd afgeleverd.
Bij breuk, vermissing of beschadiging dient u binnen 5 dagen na levering contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer 020-6157142 of via ons mailadres info@tonovermars.nl

Onze bestellingen worden in Amsterdam in overleg bij u aan huis of op het werk boven de € 150.00 franco afgeleverd. 
Onder de € 150.00 brengen wij € 12.50 aan verzendkosten in rekening. 
In de rest van Nederland worden bestellingen via de pakketdiensten van DPD of de PostNL bij u afgeleverd. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn dan worden er nog 2 pogingen gedaan om het pakket<ten> af te leveren.
U kunt uw bestelling eventueel volgen via het track & tracesysteem.
De koeriersdienst zal na de 3e poging een notitie bij u in de bus doen om contact met hen of met ons bedrijf op te nemen.
Bij grotere bestellingen vanaf ongeveer 60 flessen of bij pallets worden de dranken afgeleverd door de firma C.J. Hendriks te Amsterdam. Telefoonnummer 020-5878123. 
Indien een zending geweigerd of niet afgehaald wordt is Drankenspeciaalzaak Ton Overmars gerechtigd de gemaakte transportkosten bij de koper in rekening te brengen, tenzij het product zo beschadigd is dat het onredelijk is om het product in ontvangst te laten nemen.
Alle dranken worden door Drankenspeciaalzaak Ton Overmars verhoogd aansprakelijk verstuurd.
Risico van beschadiging en of verlies van een zending wordt door Drankenspeciaalzaak Ton Overmars gedragen. Na levering van de goederen gaat het risico van beschadiging en verlies op de koper over.

Wij leveren in de landen: Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Spanje, Finland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Luxemburg en Zweden